Maakt ideeën werkend

QR-stock Basic

Bij deze versie kunt u artikel locaties voorzien van een unieke QR code. Deze code kunt u met de QR stock APP op uw smartphone scannen. De app geeft aan of u het juiste artikel heeft. 

Artikelen moeten bij dit systeem altijd een vaste locatie in het magazijn hebben.

QR stock Basic+

Bij deze versie kunt u artikel locaties  voorzien van een unieke QR code. Als er een pickorder in het systeem wordt ingegeven, wordt er (bij deze versie) door middel van led indicatie, aangegeven welk artikel gepickt moet worden. Vervolgens scant u, met de QR stock APP, het artikel. Hierna licht de led van de volgende te picken locatie op.

Artikelen moeten bij dit systeem altijd een vaste locatie in het magazijn hebben.

QR stock Plus

Bij deze versie kunt u een voorraadbak voorzien van een unieke QR code. U kunt bakken op willekeurige posities in uw magazijn plaatsen, omdat elke bak is voorzien van een NFC tag. Zo weet het systeem exact waar welk artikel in het magazijn is geplaatst. Daarnaast geeft een led indicator aan waar het te picken artikel zich bevindt. Vervolgens scant u de unieke QR code, zodra u het artikel uit de bak pakt. Hierna licht de led van de volgende te picken locatie op.

Artikelen (in bakken) kunnen op willekeurige locaties in uw magazijn worden geplaatst.  

QR stock Advanced

Bij deze versie kunt u een voorraadbak voorzien van een unieke QR code. U kunt bakken op willekeurige posities in uw magazijn plaatsen, omdat elke bak is voorzien van een NFC tag. Zo weet het systeem exact waar welk artikel in het magazijn is geplaatst. Daarnaast geeft een led indicator aan waar het artikel zich bevindt en op een display is te zien hoeveel er van het desbetreffende artikel gepickt moet worden. Vervolgens scant u de unieke QR code, zodra u het artikel uit de bak pakt. Hierna licht de led van de volgende te picken locatie op..

Artikelen(in bakken) kunnen op willekeurige locaties in uw magazijn worden geplaatst.

Display1
Display1
Display2
Display2
Display3
Display3
Display4
Display4
Display5
Display5
Display6
Display6